Before & After: Big Changes for a Brooklyn Apartment — Sweeten

window.ATGalleries = window.ATGalleries || {};
window.ATGalleries[50058] = {“id”:50058,”type”:”Slideshow”,”images”:[{“image_id”:”8d4ca5163f82344edcaa819b3a771adacbf2b39b”,”caption”:””,”image”:{“id”:”8d4ca5163f82344edcaa819b3a771adacbf2b39b”,”width”:540,”height”:405,”format”:”PNG”,”created_by_id”:246,”updated_by_id”:null,”created_at”:”2015-08-19T12:38:25.801-04:00″,”updated_at”:”2016-08-17T17:06:45.137-04:00″,”credit_style”:”external”,”credit_author_id”:246,”credit_name”:”Sweeten”,”credit_url”:”http://blog.sweeten.com/apartments/scandi-brooklyn-sweetened-clinton-hill-co-op-renovation/”,”credit_email”:””,”credit_custom”:””,”credit_license”:””,”credit_linked_post_id”:null,”focus_x”:null,”focus_y”:null,”filename”:”before-MCClintonApt-02.png”,”alt_text”:null,”exclude_from_color_search”:false,”crop”:null,”ancestor”:”55d4b0fd697ab06a7e008608″,”focus_z”:null}},{“image_id”:”8b00f506c2bb26302c076924908d63fb88e8e261″,”caption”:””,”image”:{“id”:”8b00f506c2bb26302c076924908d63fb88e8e261″,”width”:540,”height”:405,”format”:”JPEG”,”created_by_id”:246,”updated_by_id”:null,”created_at”:”2015-08-19T12:38:25.587-04:00″,”updated_at”:”2016-08-17T17:06:45.137-04:00″,”credit_style”:”external”,”credit_author_id”:246,”credit_name”:”Sweeten”,”credit_url”:”http://blog.sweeten.com/apartments/scandi-brooklyn-sweetened-clinton-hill-co-op-renovation/”,”credit_email”:””,”credit_custom”:””,”credit_license”:””,”credit_linked_post_id”:null,”focus_x”:null,”focus_y”:null,”filename”:”before-MCClintonApt-01.JPG”,”alt_text”:null,”exclude_from_color_search”:false,”crop”:null,”ancestor”:”55d4b0fc697ab071ac0093de”,”focus_z”:null}},{“image_id”:”78ae74d231aedd80d6259ce8ff615a704fd714c6″,”caption”:””,”image”:{“id”:”78ae74d231aedd80d6259ce8ff615a704fd714c6″,”width”:540,”height”:720,”format”:”JPEG”,”created_by_id”:246,”updated_by_id”:null,”created_at”:”2015-08-21T00:44:54.324-04:00″,”updated_at”:”2016-08-17T17:06:45.137-04:00″,”credit_style”:”external”,”credit_author_id”:246,”credit_name”:”Sweeten”,”credit_url”:”http://blog.sweeten.com/apartments/scandi-brooklyn-sweetened-clinton-hill-co-op-renovation/”,”credit_email”:””,”credit_custom”:””,”credit_license”:””,”credit_linked_post_id”:null,”focus_x”:null,”focus_y”:null,”filename”:”before-MCClintonApt-03.JPG”,”alt_text”:null,”exclude_from_color_search”:false,”crop”:null,”ancestor”:”55d6acbc697ab06388002a40″,”focus_z”:null}},{“image_id”:”230bf7c1c16f911d7a2944ce0770a7ddecfcbaab”,”caption”:””,”image”:{“id”:”230bf7c1c16f911d7a2944ce0770a7ddecfcbaab”,”width”:540,”height”:720,”format”:”JPEG”,”created_by_id”:246,”updated_by_id”:null,”created_at”:”2015-08-21T00:44:54.328-04:00″,”updated_at”:”2016-08-17T17:06:45.137-04:00″,”credit_style”:”external”,”credit_author_id”:246,”credit_name”:”Sweeten”,”credit_url”:”http://blog.sweeten.com/apartments/scandi-brooklyn-sweetened-clinton-hill-co-op-renovation/”,”credit_email”:””,”credit_custom”:””,”credit_license”:””,”credit_linked_post_id”:null,”focus_x”:null,”focus_y”:null,”filename”:”before-MCClintonApt-05.JPG”,”alt_text”:null,”exclude_from_color_search”:false,”crop”:null,”ancestor”:”55d6acbb697ab05e060045e6″,”focus_z”:null}},{“image_id”:”e66332fff87a79c58b49b799b93ff40d20ae0b85″,”caption”:””,”image”:{“id”:”e66332fff87a79c58b49b799b93ff40d20ae0b85″,”width”:540,”height”:720,”format”:”JPEG”,”created_by_id”:246,”updated_by_id”:null,”created_at”:”2015-08-21T00:45:11.544-04:00″,”updated_at”:”2016-08-17T17:06:45.137-04:00″,”credit_style”:”external”,”credit_author_id”:246,”credit_name”:”Sweeten”,”credit_url”:”http://blog.sweeten.com/apartments/scandi-brooklyn-sweetened-clinton-hill-co-op-renovation/”,”credit_email”:””,”credit_custom”:””,”credit_license”:””,”credit_linked_post_id”:null,”focus_x”:null,”focus_y”:null,”filename”:”before-MCClintonApt-04.JPG”,”alt_text”:””,”exclude_from_color_search”:false,”crop”:null,”ancestor”:”55d6acd1697ab065c80001ce”,”focus_z”:null}}]};

This is the story of how one Clinton Hill co-op got a complete, top-to-bottom refresh. The apartment had a problem common to lots of older homes: a small, cramped kitchen, cut off from the rest of the living areas. The homeowners, who love to entertain, envisioned a new, modern kitchen, and an open, uninterrupted living area that would take full advantage of the apartment’s incredible light and views.

READ MORE »


from http://www.apartmenttherapy.com/before-after-big-changes-for-a-brooklyn-apartment-222929
from waaaay over here —> Before & After: Big Changes for a Brooklyn Apartment — Sweeten
from https://jovialsoulinfluencer.tumblr.com/post/160306411075

Advertisements

Author: Sofia Consola

Hello I'm Sofey and I absolutely love decorating and design. Many of my friends have been telling me for years to start a blog. So I did :) I love to review products so I started a review blog about sofas and console tables where I review them both. If you get a chance hope on over to my website and take a look. You might just find an awesome piece of furniture for your place.